Thursday, September 9, 2010

ЛиДа Дайдайхуа - част 2

Продължение от част 1
Това се дължи на факта че съдържа две амино киселини, Тирозин и Фениланин, които са пре-курсори в доставката на гориво за продукцията на адреналин и мозъчни химикали. Посредством доставянето на гориво, се стопира загубата на аминокиселини в мускулът и същите вместо да се използват за енергия, се използват като градивен елемент. В същото апетитът като такъв е подтиснат, чрез химически реакции в мозъка.
Синефринът е директно въвлечен в редуцирането на масна тъкан и термогенезисът ефективно повишава загубата на "лошо тегло". Няма значение колко екзотично звучащи съставки присъстват върху етикета на един продукт, ако в същият не присъства синефринът, или пък нивата му са много занижени, то този продъкт няма да работи ефективно за вас. Някои компании може да се опитат да ви заблудят с високите нива на кофеин в техните продукти, за да стимулират нервната ви система и да ви накарат да мислите, че продуктите им работят, но в реалността целта, с която тези продукти са закупени си остава недостижима. Притежането и приемането на продукти с високо съдържание на синефрин ви гфарантира истински и трайни резултати.

Най- вероятното обяснение за ефектите на отслабване, в резултат на цитрусовите плодове на Aurantium / Synephrine/, са намаленият апетит и повишаване на термогенезата. Въпреки че тези ефекти са реални, те са по - малко драматични в сравнение с ефекти, предизвикани от Ma Huang (алкалоиди на Ефедра).

И така, да обобщим информацията за Synephrine ( Синефрин ) :

При употребата му ще можете да тренирате по-тежко или по-интензивно в зависимост от какво имате нужда. Повишената термогенеза ще ви позволи да намалите нивото на мазнините в своя организъм, а тези които не могат да ограничат апетита си, ще намерят верен помощник в тази трудна борба.



източник: lida-daidaihua.hit.bg

No comments:

Post a Comment