Friday, September 24, 2010

Капсулите ЛиДа Дайдайхуа


Загубата на тегло е единствената загуба, за която никой не съжалява. За да намалим теглото си, обикновено трябва да намалим храната, която приемаме. Нужно е също да се храним правилно. Но как да угодим на стомаха и глада си и едновременно с това да отслабнем? Като променим хранителните си навици. С помощта на ЛиДа Дайдайхуа, това ще стане бързо и лесно.

Натуралните растителни екстракти, съдържани в капсулите ЛиДа, се използват в китайската медицина от много векове до днес. Китайската формула ДайДайхуа е замислена да намалява здравословно апетита и да ускорява ефективното изгаряне на мазнини.

Капсулите ЛиДа имат дълга история на почитание и отричане в много страни по света. В България са били последователно разпространявани в аптечната мрежа и след това забранявани няколко пъти. Най-лесният начин да се добиете с ЛиДа Дайдайхуа е да я поръчате от тук.

ЛиДа Дайдайхуа е решението!

ЛиДа Дайдайхуа е един от най-продаваните продукти за отслабване в света. Популярността и се дължи на бързия ефект на действие. Още през първите дни на приема ще усетите намален апетит. Както знаем, апетитът е основната причина за преяждане и напълняване. Ако към това приложим и забавен метаболизъм, загубата на тегло става все по-невъзможна. За да изгори натрупаните в тялото ви мазнини, ЛиДа Дайдайхуа използва механизъм за ускоряване на метаболизма. Това е тъй нареченият ДВОЕН ЕФЕКТ от ЛиДа Дайдайхуа. Първо - ядете по-малко, и второ - изгаряте калории и мастни натрупвания по-бързо.

Как ЛиДа контролира апетита?

Екстрактът от Дайдайхуа е една от активните съставки на ЛиДа и е доказано ефективна за намаляване на апетита и чувството на глад. Растението потиска нуждата от храна като увеличава нивата на серотонин, който казва на тялото, че е сито. Така се контролира теглото и се губят килограми.


Как капсулите ЛиДа ускоряват метаболизма?

Когато метаболизмът ви се забави, тялото започва да складира калории, вместо да ги изгаря, което причинява натрупване на мазнини. Ако не предприемете мерки бързо, с времето отслабването става все по-трудно. Веднъж променени, метаболизмът и хормоналният ви баланс трудно се възстановяват в нормални граници.

Прецизната комбинация растителни екстракти е научно доказана като ефективна формула на ЛиДа за изгаряне на мазнини. Термичният ефект, който създава, ускорява метаболизма (повлиян от повишения прием на кислород) и влияе директно на храносмилането, усвояването на храна и калории.

източник:  http://ultralida.com/

No comments:

Post a Comment